Omakotitalo

Uuden omakotitalon sydän on puusepän tekemä upea mittatilauskeittiö. Tammipilasteri yksityiskohdat kehystävät kokonaisuutta ja välitilan 6-kulmalaatoitus taittaa valoa vuodenaikojen mukaan. 

"Koti tuntuu parin vuoden asumisenkin jälkeen aina vaan uudelta. Sisustussuunnittelun parasta antia on että emme osaisi ajatella miten kotimme voisi olla parempi, tunnelma on rauhallinen ja levollinen. Näin myös useat vieraamme ovat kommentoineet.
Ratkaisut ovat upean ulkonäön lisäksi käytännöllisiä, esimerkiksi kenkiä ei ole koskaan lattialla, niille on varattu täydelliset laatikostot. Keittiön roosa kaakelointi ja valaistus on saanut paljon kehuja sekä kauniit tammipilasterit.  
Kaiken kaikkiaan tuntuu vieläkin uskomattomalta että juuri tämä on meidän kotimme!
Voimme lämpimästi suositella Sisustuspaletin Jaanan palveluja, kaikki on toiminut ongelmitta. Jaana kuuntelee toiveita ja löytää aina parhaat ratkaisut."

"Hemmet känns fortfarande som nytt efter några år. Avstressande och fridfullt, det har också gäster sagt. Lösningar som Jaana planerade är både vackra och praktiska.
Känns ännu overkligt att detta är just vårt hem!
Vi kan verkligen rekommendera Sisustuspaletti, att jobba med Jaana har varit enkelt och problemfritt. Hon lyssnar på kunden och hittar de bästa lösningar."

Mary och Kalle Wargh