Kokkolan Ensi- ja turvakoti

"Yhteistyön Sisustuspaletin Jaana Niemen kanssa oli helppoa. Tuli tunne, että Jaana kuuli hyvin tarpeet, ymmärsi tavoitteemme ja suhteutti tarjoamansa palvelun niihin resursseihin mihin meillä oli mahdollisuus. Yhdistyspohjaisella toimijalla on hyvin rajalliset esim. taloudelliset resurssit. Koimme, että tulimme erittäin hyvin palvelluksi ja kaikki tarpeemme tulivat täytetyksi. Uskomatonta jälkeä mitä asiantuntija ja ammattilainen saa aikaa melko pienilläkin euromäärillä! Olemme erittäin kiitollisia saamastamme palvelusta. Ja olemme iloisia, että uskalsimme pyytää häntä mukaan tähän uusien toimitilojemme sisustusurakkaan.

Lopputulos vaikuttaa meidän mielestä ajattomalta ja kestävältä, laadukkaalta. Annoimme lähtökohtaisiksi sisustusarvoiksi ekologisuuden, kestävän kehityksen, alueellisuuden, kotimaisuuden ja perhe- ja lapsikeskeisyyden, lämmön, viihtyisyyden ja helppohoitoisuuden. Sisutuksesta ja tiloista tuli juuri sellaiset!

Sisustuspaletin tapa tehdä työtä asiakasta kuullen ja tarpeisiin vastaten, tulee erinomaisesti palvelussa esille! Jaanan monipuolinen asiantuntijuus liittyen yleensä kaikkeen mitä tiloissa tarvitaan on niin kattavaa, että asiakkaana on helppo luottaa siihen, että lopputulos on laadukas.  Jatkossakin, mikäli mahdollisuuksia tulee, on valintamme Sisustuspaletti. Vaikea kuvitella parempaa!"

Marita Loukiainen
toiminnanjohtaja
Kokkolan Ensi- ja turvakoti ry