Kerrostalokoti

Uudiskohteen alkuperäisiin pohjapiirrustuksiin tehtiin useita toiminnallisia parannuksia, näin lopputuloksesta saatiin harmoninen kokonaisuus.

“Koti tuntuu 7 vuoden asumisen jälkeen edelleen hyvältä ja tunnelma on lämminhenkinen ja kodikas. Mitään muutoksia ei ole ollut tarve suorittaa. Tehdyt materiaali valinnat ovat olleet hyviä ja ovat kestäneet kovan käytön. Uusien ja vanhojen huonekalujen yhdistäminen ja tekstiilien soinnuttaminen ko. värimaailmaan on yksi Jaanan vahvuuksista. Hänen värisilmänsä on hyvä ja kokonaisuuksia hyvin yhdistävä. Tehdyt rakenteelliset muutokset ovat käytössä toimineet hyvin ja ovat mahdollistaneet toimivan kokonaisuuden.
Me emme olisi osanneet pyytää sellaisia muutoksia rakenteisiin, mitkä Jaana hoiti meidän puolestamme rakennuttajalle ja lopputulos on priimaa.
Jaanan ammattitaito pääsee täyteen loistoonsa, kun hän on mukana suunnittelussa heti alusta alkaen. 

Keittiön toimivuus sekä säilytystilojen lisääminen sekä keittiöön että makuuhuoneeseen ja eteiseen on helpottanut arjen pyöritystä, koska kaikille tavaroille on paikkansa. Myös työpisteen suunnittelu TV- huoneeseen kaapistoineen on toimiva ratkaisu, ja sitä ilman emme pärjäisi.
Kodissa aistii hyvän ”hengen” mikä jatkuu eteisestä parvekkeelle. Ilme on seesteinen ja se vaikuttaa myös meihin asukkaisiin.

Kiitos Jaana, että suunnittelit meille kodin, jossa viihdymme hyvin ja lapset ja lastenlapsetkin viihtyvät. “

Maija ja Tapani Koskela

Kuvia kohteesta: